AVA natural skin care

AVA natural skin care: biologische huidverzorging voor de bewuste mensen.

De Nederlandse Eva Nouhet is sinds 2018 de oprichter van AVA natural skin care. Haar missie is om 100% natuurlijke verzorgingsproducten te maken. Producten met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de huid voeden, herstellen en beschermen, zoals avocado-olie, macadamia-olie en shea boter. Deze stoffen verzorgen de huid en helpen de cellen vernieuwen. Producten zonder synthetische ingrediënten die daarnaast het milieu zo min mogelijk of niet belasten. 

Bewuster leven met biologische voeding en natuurlijke verzorgingsproducten

Eva groeide van huis uit op met biologische voeding, natuurlijke producten en alternatieve geneeswijzen. ze vindt het nu tijd voor haar eigen lijn in natuurlijke verzorgingsproducten: AVA, dat Adem van Leven betekent in het Oud-Engels. De producten zijn vrij zijn van parabenen, siliconen en microplastics en zelfs de verpakking is van recyclebaar landbouwafval! Paperwise maakt het papier en karton van plantenafval uit de landbouw. Dus lekker duurzaam!

Handcrème, dagcrème en anti-agingcrème

De productielijn bestaat momenteel uit een handcrème, dagcrème en een anti-agingcrème. De huid blijft heerlijk zacht en gehydrateerd achter, zonder vettig laagje achter te laten. De crèmes ruiken licht bloemig en smeren gemakkelijk uit. De crèmes zijn zeer zuinig in gebruik, trekken snel in en helpen de droge, rijpere, gevoelige huid snel te herstellen. De producten zitten in 50 ml tubes met handige flipdop voor de juiste dosering.