Verzenden en retourbeleid

Herroeping/retourneren
Na ontvangst van de bestelde artikelen heb je 14 dagen om jouw bestelling te herroepen/te retourneren. Om je bestelling te herroepen/retourneren, laat je dit aan ons weten via ons contactformulier. Dit onder vermelding van je ordernummer.

Na de herroeping heb je 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Gebruik voor het terugsturen van je bestelling ons retourformulier. Je krijgt deze toegestuurd wanneer je je herroeping hebt aangemeld.

Na herroeping vergoeden wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na terug ontvangst van je teruggestuurde producten. Je ontvangt het bedrag op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Indien nodig, vragen wij eerst de betaalgegevens bij je op.

De directe kosten van het terugzenden van de producten komt voor jouw rekening.

We vergoeden alleen ongebruikte en onbeschadigde producten.

Wegens hygiëne is het niet mogelijk om geopende producten (of met verbroken verzegeling) te retourneren zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van NBcosmetics.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verkeerd product ontvangen?

Wij doen onze uiterste best om de juiste producten te versturen. Er bestaat echter altijd een kleine kans dat er iets mis gaat. Mocht je een verkeerd product ontvangen meldt dit dan bij ons via het contactformulier.

Voor het retourneren van producten kun je gebruik maken van het toegestuurde retourformulier.  Hierop kan de reden van retour worden aangegeven, echter is dit niet verplicht. Producten mogelijk namelijk binnen 14 dagen zonder opgave van redenen geretourneerd worden.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. 

Op de productpagina vindt u een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 60,-
De verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 60,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering 2 a 4 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Klachten/Vragen/Suggesties

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt bereiken. Mocht u vragen/suggesties of klachten hebben over ons bedrijf dan kunt u ons bereiken middels het contactformulier op deze website.